0800 - 644 24 00
* BEL GRATIS

20m3 Afvalcontainer voor dakafval

Bestel hier uw 20m3 Afvalcontainer voor dakafval online

20m3 Afvalcontainer voor dakafval

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • 20m3 Afvalcontainer voor dakafval

20m3 afvalcontainer voor dakafval
L-6.20 X B-2.46 X H-1.75
Extra kosten plaatsing of halen op zaterdag:
€ 75,- (exclusief BTW)

Zondag plaatsen en halen wij geen containers.

Prijs:

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: € 1.350,00 Incl. BTW: € 1.633,50
Datum selecteren
Datum selecteren

Maximale aantal van karakters: 500

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 1.350,00 Incl. BTW: € 1.633,50

Details

Leveringsgebied:
Bovenstaande huurprijs is gebaseerd op levering van de 10m3 afvalcontainer voor dakafval in Zuid-Holland. Voor plaatsen die buiten de provincie Zuid-Holland liggen berekenen wij ook scherpe prijzen. U kan deze tarieven opvragen door gratis te bellen met onze klantenservice via telefoonnummer 0800 - 644 24 00, of u stuurt een e-mail naar info@bakkienodig.nl .

Inclusief:

- Verwerking van uw afval
- 2 weken huurvrij, daarna betaald u € 1,50 per dag
- Milieutoeslag

Levering:
Als u een 20m3 afvalcontainer voor dakafval voor 23.00 uur besteld op werkdagen, zal deze de volgende werkdag geleverd worden. Voor spoed plaatsingen vragen wij u direct contact op te nemen via telefoonnummer 0800 - 644 24 00 zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden. Indien u het wenst kan onze chauffeur een half uur voor plaatsing van uw 20m3 afvalcontainer u bellen zodat u precies weet wanneer de levering zal plaatsvinden.

Leveren en ophalen op zaterdag:
Wij leveren en halen uw container ook op zaterdag op indien u dit wenst.
De extra kosten voor plaatsing en/of ophalen van de container op zaterdag bedragen € 75,- (exclusief btw) per container. Deze kosten zullen automatisch bij het totaalbedrag van uw bestelling worden opgeteld voordat u gaat afrekenen.

* Zondag plaatsen en halen wij geen containers!


Belading:
Het is toegestaan om de 20m3 afvalcontainer met dakafval tot maximaal 15 cm boven de rand van de container te vullen. Uitstekende delen aan voor- zij- of achterkant van de container zijn niet toegestaan.
Het maximale beladingsgewicht van een 20m3 afvalcontainer is 14 ton.

Welk puin mag WEL in een afvalcontainer van 20m3 voor dakafval:
Dakgrind, dakleer, teerhoudend en bitumeus, aanklevend isolatiemateriaal, 10% hout en overig sloop afval.

Welk puin mag NIET in een afvalcontainer van 20m3 voor dakafval:
Asbesthoudend of asbestgelijkend materiaal, gevaarlijk afval, klein chemisch afval, accu's (bijtende of irriterende stoffen), koelkast/vriezer, grond, autobanden, bedrijfsafvalstoffen en/of gevaarlijke afvalstoffen, olie.

Vergunning wel of niet nodig?
In de meeste gevallen is het niet nodig om een vergunning aan te vragen als u een 20m3 afvalcontainer laat plaatsen. U heeft vaak wel een vergunning nodig als u de container laat plaatsen op parkeerzones of aan de openbare weg.
Omdat u zelf uiteindelijk verantwoordelijk blijft voor de plaatsing van de 20m3 afvalcontainer op de door u gewenste plaats is het altijd raadzaam om bij de gemeente waar u de 20m3 afvalcontainer wil plaatsen navraag te doen over eventueel vergunningbeleid ter plaatse.
Eventuele boetes worden namelijk direct verlegd naar u.

Aansprakelijkheid bij schade en/of letsel
BakkieNodig.nl is niet aansprakelijk voor schade en/of letsel die is ontstaan door onjuist gebruik van de containers. De huurder is zelf aansprakelijk voor schade die ontstaat uit het onvoldoende treffen van maatregelen om ongevallen (en schade) van werknemers, klanten en overige derden te voorkomen. Ook moet u als huurder er zelf voor zorgen dat u voorzieningen treft zodat het plaatsen van de container geen schade aan de ondergrond kan veroorzaken. Mocht er door de geplaatste container toch schade aan de ondergrond zijn veroorzaakt, dan is BakkieNodig.nl of de door BakkieNodig.nl ingeschakelde transporteur niet aansprakelijk.

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: 20m3 Afvalcontainer voor dakafval

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling
[profiler]
Memory usage: real: 16777216, emalloc: 16081560
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem