0800 - 644 24 00
* BEL GRATIS

4m3 Afvalcontainer voor schoon puin

Bestel hier uw 4m3 Afvalcontainer voor schoon puin online

4m3 Afvalcontainer voor schoon puin

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Rated 4.65/5 based on 3 customer reviews

4m3 afvalcontainer voor schoon puin
L-2.45 X B-1.60 X H-1.20
Extra kosten plaatsing of halen op zaterdag:
€ 75,- (exclusief BTW)

Zondag plaatsen en halen wij geen containers.

Prijs:

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: € 125,00 Incl. BTW: € 151,25
Datum selecteren
Datum selecteren

Maximale aantal van karakters: 500

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 125,00 Incl. BTW: € 151,25

Details

Leveringsgebied:
Bovenstaande huurprijs is gebaseerd op levering van de 6m3 afvalcontainer voor schoon puin in Zuid-Holland. Voor plaatsen die buiten de provincie Zuid-Holland liggen berekenen wij ook scherpe prijzen. U kan deze tarieven opvragen door gratis te bellen met onze klantenservice via telefoonnummer 0800 - 644 24 00, of u stuurt een e-mail naar info@bakkienodig.nl .

Inclusief:

- Verwerking van uw afval
- 2 weken huurvrij, daarna betaald u € 1,50 per dag
- Milieutoeslag

Levering:
Als u een 4m3 afvalcontainer voor schoon puin voor 23.00 uur besteld op werkdagen, zal deze de volgende werkdag geleverd worden. Voor spoed plaatsingen vragen wij u direct contact op te nemen via telefoonnummer 0800 - 644 24 00 zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden. Indien u het wenst kan onze chauffeur een half uur voor plaatsing van uw 4m3 afvalcontainer u bellen zodat u precies weet wanneer de levering zal plaatsvinden.

Leveren en ophalen op zaterdag:
Wij leveren en halen uw container ook op zaterdag op indien u dit wenst.
De extra kosten voor plaatsing en/of ophalen van de container op zaterdag bedragen € 75,- (exclusief btw) per container. Deze kosten zullen automatisch bij het totaalbedrag van uw bestelling worden opgeteld voordat u gaat afrekenen.

* Zondag plaatsen en halen wij geen containers!


Belading:
Het is toegestaan om de 4m3 afvalcontainer met schoon puin tot maximaal 15 cm boven de rand van de container te vullen. Uitstekende delen aan voor- zij- of achterkant van de afvalcontainer zijn niet toegestaan. Het maximale beladingsgewicht van een 4m3 afvalcontainer is 9 ton.

Welk puin mag WEL in een afvalcontainer van 4m3 voor schoon puin:
Grindtegels, stenen, straatklinkers, gewapend beton(met ijzer), betontegels, dakpannen, tegels (wand en vloer), vloertegels, betonpuin, metselpuin, bestratingspuin (maximaal 10% zand) en metselspecie.

Welk puin mag NIET in een afvalcontainer van 4m3 voor schoon puin:
Asfalt, schoorsteenpuin, gips, gibo blokken, stucwerk-mortel, gasbeton, cellenbeton, papier, hout, puinzakken, isolatie materialen, autobanden, plastic, dakgrind, dakleer, bitumen, gevaarlijk en klein chemisch afval, accu’s en bedrijfsafvalstoffen.

Vergunning wel of niet nodig?
In de meeste gevallen is het niet nodig om een vergunning aan te vragen als u een 4m3 afvalcontainer voor schoon puin laat plaatsen. U heeft vaak wel een vergunning nodig als u de container laat plaatsen op parkeerzones of aan de openbare weg.
Omdat u zelf uiteindelijk verantwoordelijk blijft voor de plaatsing van de 4m3 afvalcontainer op de door u gewenste plaats is het altijd raadzaam om bij de gemeente waar u de 4m3 afvalcontainer wil plaatsen navraag te doen over eventueel vergunningbeleid ter plaatse.
Eventuele boetes worden namelijk direct verlegd naar u.

Aansprakelijkheid bij schade en/of letsel
BakkieNodig.nl is niet aansprakelijk voor schade en/of letsel die is ontstaan door onjuist gebruik van de containers. De huurder is zelf aansprakelijk voor schade die ontstaat uit het onvoldoende treffen van maatregelen om ongevallen (en schade) van werknemers, klanten en overige derden te voorkomen. Ook moet u als huurder er zelf voor zorgen dat u voorzieningen treft zodat het plaatsen van de container geen schade aan de ondergrond kan veroorzaken. Mocht er door de geplaatste container toch schade aan de ondergrond zijn veroorzaakt, dan is BakkieNodig.nl of de door BakkieNodig.nl ingeschakelde transporteur niet aansprakelijk.

Klantenbeoordelingen

Goed Review by
Beoordeling
5/ 5stars
De container werd dinsdag vroeg in de ochtend al geleverd op de dag dat ik 'm nodig had.

Woensdag kreeg ik nog een telefoontje of de container donderdag opgehaald kon worden zoals ik aangegeven had, of dat ik de container misschien langer nodig had. Hier stond ik verbaast van te kijken en vind ik een zeer goede service.
Absoluut geen negatieve ervaring. Als ik nog eens een container nodig heb, dan weet ik waar ik heen ga.
goed! Review by
Beoordeling
5/ 5stars
Mooi om te zien dat afspraken worden nagekomen. Alles lekker snel geleverd en opgehaald! Top
Bedankt voor de service! Review by
Beoordeling
4/ 5stars
Online een container besteld. Simpel en snelle service! Echt helemaal top!

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: 4m3 Afvalcontainer voor schoon puin

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling
[profiler]
Memory usage: real: 18874368, emalloc: 16992032
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem