0800 - 644 24 00
* BEL GRATIS

voordelen

Welke voordelen heeft u bij BakkieNodig.nl

Binnen 1 dag geleverd

Als u een container voor 23.00 uur besteld op werkdagen, zal deze de volgende werkdag geleverd worden. 

Spoed levering mogelijk

Voor spoed plaatsingen vragen wij u direct contact op te nemen via telefoonnummer 015-2145433, zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden. Indien u het wenst kan onze chauffeur een half uur voor plaatsing van de container u bellen zodat u precies weet wanneer de levering zal plaatsvinden.

Vaste scherpe prijs voor uw container

Alle containers die wij verhuren hebben een vaste scherpe prijs, zodat u niet teveel betaald. Dit in combinatie met onze service en het gemak om online of telefonisch uw container te huren maakt dat BakkieNodig.nl een uitstekende organisatie is om uw container veilig en snel te huren.

Pin - Contant - iDeal

U kan via onze webshop betalen via IDeal, Visa of Mastercard of contant betalen of pinnen bij onze chauffeur.
Welke betaal methode kiest u?

IDeal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Visa
Steeds meer mensen kopen producten via internet. Betalen op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als betalen in de winkel. En u bent in goed gezelschap: het merendeel van alle online aankopen wordt gedaan met een Visa kaart!

Online betalen met Visa
Als u gaat betalen typt u uw Visa kaartnummer en vervaldatum in. Soms moet u daarna ook nog de laatste drie cijfers intypen die op de achterkant van uw creditcard staan. Het bedrag wordt opgenomen op uw volgende betalingsoverzicht. U kunt dit bedrag controleren voordat het van uw rekening afgeboekt wordt. Uiteraard gelden alle verzekeringen die u met uw kaart heeft, ook voor uw aankopen via internet.

Mastercard
Betalen met uw MasterCard creditcard op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als in de winkel. Met meer dan 28 miljoen acceptatiepunten is geen enkele creditcard meer geaccepteerd dan MasterCard.

Snel, gemakkelijk en veilig
Online betalen werkt als volgt: u vult het creditcard nummer, de vervaldatum en de driecijferige veiligheidscode op de achterkant van de creditcard (CVC code) in op de betaalpagina van de site. Bij vrijwel alle Nederlandse sites en steeds meer buitenlandse sites wordt u vervolgens gevraagd om uw MasterCard®SecureCode™. Hierdoor wordt betalen op internet net zo veilig, simpel en gemakkelijk als in de winkel betalen met uw MasterCard creditcard.